Flash sportiv

Trifu, căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis

Fostul jucător de tenis Gabriel Trifu a fost numit în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, în timp ce Andrei Mlendea a fost instalat antrenor, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. „Comitetul Director al FRT, după discuţii cu toţi componenţii lotului naţional, a decis numirea fostului jucător Gabriel Trifu în funcţia de căpitan- nejucător al echipei de Cupa Davis a României. Acesta va fi ajutat de Andrei Mlendea, noul antrenor al echipei României“, se arată pe site-ul citat.

Inter croat, transferat de Steaua Bucureşti

Handbalistul croat Nikola Kedzo este noul jucător al formaţiei Steaua Bucureşti, liderul Ligii Naţionale. Kedzo s-a alăturat deja echipei antrenate de Ovidiu Mihăilă şi va debuta pentru Steaua în etapa a XVI-a. Nikola Kedzo are 29 de ani, iar ultima dată a jucat la Albatro Handball Siracusa, în liga italiană. În carieră, interul croat a mai evoluat la RK Kastela, dar şi la BM Ciudad Real, BM Alcobendas, SD Teucro, HSG Dusseldorf, RK Nexe, Csurgoi KK, RK Metalurg Skopje, Qatar Sports Club, OIF Arendal sau, BSV Bern Muri.

Femeile vor avea acces la fotbal în Arabia Saudită

Pentru prima oară în Arabia Saudită, femeile vor putea asista la meciuri de fotbal din campionat, începând de vineri, la Riad, Jeddah şi Dammam, informează L’Equipe. Meciurile la care pot asista femeile saudite sunt Al-Ahli – Al-Batin (12 ianuarie), Al-Hilal – Al-Ittihad (13 ianuarie) şi Al-Ittifaq – Al-Faisali (18 ianuarie). Această măsură se înscrie în cadrul reformelor autorizate de prinţul moştenitor Mohammed bin Salman, care a permis şi femeilor să conducă începînd din iunie, dar a decis şi redeschiderea cinematografelor în martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *