Flash sportiv

Şumudică îl ridică în slăvi pe Erdogan

Marius Şumudică a acordat un amplu interviu celor de la Sabah. Printre altele, antrenorul lui Kayserispor l-a ridicat în slăvi pe Recep Erdogan, pre-şedintele Turciei, pentru felul în care sprijină fotbalul. „Dacă Erdogan ar fi fost preşedintele ţării mele, România ar fi cîştigat Cupa Mondială. În afara Turciei, statul n-a construit nicăieri stadioane atât de spectaculoase. Cred că dragostea preşedintelui Erdogan pentru fotbal nu este mare, ci uriaşă. Ca om de fotbal, dacă vreodată o să am şansa să-l întîlnesc pe Erdogan, îi voi mulţumi personal, cu toată inima, şi-i voi strînge mîna cu sinceritate. Dacă ar fi să dau exemplul ţării mele, dacă am fi avut un preşedinte ca Erdogan în perioada în care România producea staruri precum Hagi, credeţi-mă că jucam finala Cupei Mondiale şi cred că o şi cîştigam”, a declarat Şumudică pentru Sabah.

Axente a ajuns la FC Botoşani

FC Botoşani a anunţat pe site-ul oficial că s-a înţeles cu Mircea Axente, iar atacantul a semnat un contract pe un an şi jumătate. „Am ales FC Botoşani, pentru că a fost echipa care m-a dorit cel mai mult din Liga I şi pentru că sînt şanse mari să jucăm în play-off. De asemenea, ştiu că este un club profesionist din toate punctele de vedere, iar împreună sper să ne atingem toate obiectivele propuse“, a declarat Axente. Mircea Axente a fost adus din prima ligă din Arabia Saudită de la Al-Faisaly Harmah, fosta echipă a lui Liviu Ciubotariu, aflată pe locul 9 în clasament. Atacantul a mai jucat la Gaz Metan Mediaş, Ma-ccabi Netanya (Liga 1 Israel), Ermis Aradippou (Liga 1 Cipru), ASA Tîrgu Mureş, FC Viitorul, Dinamo, Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău şi CS Buftea.

Goerges a cîştigat turneul de la Auckland

Germana Julia Goerges, locul 14 WTA, a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, şi a cîştigat turneul de la Auckland, cu premii de 250.000 de dolari. Julia Goerges s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6 (4), reuşind a 14-a victorie consecutivă în circuit şi a cincilea titlu din carieră. La 29 de ani, Goerges va ocupa, începînd de luni, locul 12 mondial, cel mai bun din carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *