Flash sportiv

Un jucător de la CFR Cluj s-a transferat în Spania

CFR Cluj a anunţat, ieri, că a ajuns la un acord cu formaţia spaniolă din liga a doua Cultural Leonesa pentru împrumutul mijlocaşului Thierry Moutinho Rua.Mijlocaşul portughez Thierry Moutinho are 26 ani şi a venit în iulie la echipa ardeleană. A evoluat în zece meciuri oficiale, oferind un assist. El a mai jucat la Tenerife, Mallorca, Albacete, Badajos şi Servette Geneva.

Curg ofertele pentru Cristi Ganea

Cristi Ganea, fundaşul de 25 de ani al Viitorului, este din ce în ce mai aproape un transfer în străinătate. Athletic Bilbao este principala favorită în al transfera pe jucătorul de bandă stînga, dar presa din Spania scrie că bascii au concurenţă serioasă pentru român. Pe lîngă Bilbao, alte echipe din La Liga îl vor pe Ganea, Malaga, Getafe şi Espanyol. În plus, internaţionalul român mai este dorit în Grecia, de Olympiacos, dar şi de nemţii de la Freiburg şi Hoffenheim.

Grozav rămîne în Turcia

Pus pe liber de Karabukspor, Gicu Grozav rămîne în Turcia şi va deveni coleg cu Silviu Lung jr şi Săpunaru după ce-şi va rezilia contractul cu ”lanterna roşie” din Super Lig. Cotidianul Fanatik dezvăluie că atacantul român va fi primul transfer din 2018 al lui Marius Şumudică şi va semna acordul, după ce îşi va rezilia contractul cu ultima clasată din Süper Lig.

Le Tallec e aşteptat la reunirea Astrei

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a explicat situaţia atacantului An-thony Le Tallec, cel care are un acord cu giurgiuvenii pînă în vara lui 2019, dar care a dorit să plece acum în Franţa, la Orleans, ca liber de contract. „E firesc să se în-toarcă la echipă pentru că e jucătorul nostru, dar nu e normal să procedeze astfel, să facă rezilieri prin telefon! Ne vom întîlni cu toţii la reunire. Dar Le Tallec nu va fi o opţiune pentru noi. Vom ve-dea… nu zic că va fi o eternă rezervă“, a spus preşedintele Astrei, Dani Coman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *