Flash sportiv

Messi, mesaj emoţionant pentru Neymar

Leo Messi i-a transmis un mesaj emoţionant lui Neymar, alături de o sticlă de sangria, băutură specifică Spaniei. „Salut Ney! Cred că ne-am spus totul atunci cînd ai plecat din Spania. Adevărul este că încă ne este foarte dor de tine. Ne aducem aminte cum împărţeam vestiarul alături de Luis Suarez, dimineaţa cînd veneam la antrenament. Îţi doresc tot binele din lume şi sigur ne vom reîntîlni pe teren sau în afara lui“, a fost mesajul lui Lionel Messi.

România, locul 41 în clasamentul FIFA 

Naţionala României încheie anul pe poziţia 41, cu 737 de puncte, în clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publicităţii joi. În fruntea ierarhiei, Germania se menţine pe locul I, urmată de Brazilia, Portugalia, Argentina şi Belgia.

Superlativele rugbyului românesc 

Andrei Rădoi, component al campioanei României la rugby, Timişoara Saracens, şi Florin Surugiu, care evoluează la CSA Steaua, au fost desemnaţi cei mai buni jucători din campionatul intern, prin votul iubitorilor de rugby, dar şi al unei comisii special desemnate, informează site-ul FRR.Cei doi au obţinut acelaşi număr de voturi în cadrul concursului „Superlativele rugbyului românesc 2017“, organizat de FRR.

Sebastien Loeb revine în CM de raliuri

Pilotul francez Sebastien Loeb, care are în palmares nouă titluri cucerite în CM de raliuri (WRC), va reveni în sezonul viitor în această competiţie, urmînd să ia parte la trei curse sub culorile echipei Citroen, a anunţat constructorul francez. Loeb, în vîrstă de 43 ani, retras din WRC în 2012, după ultimul său titlu mondial, dar a mai concurat parţial în 2013 (4 curse) şi 2015 (o cursă). El urmează să piloteze în 2018 unul dintre bolizii Citroen în Raliurile Mexicului, Corsicii şi Cataloniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *