Flash sportiv

Lecţie de devotament

Prezent la evenimentul caritabil ”Cupa Campionilor României”, fostul mare internaţional Iosif Rotariu a declarat că în ziua de astăzi fotbaliştii nu mai joacă cu ceeaşi dăruire şi a povestit un moment din cariera sa de fotbalist.” În perioada mea nici nu se punea problema ca un jucător să aiba pubalgie, mi se pare un lucru minor pentru un jucător, ştiu că am jucat cu entorsă, numai eu ştiu cum am jucat. Asta e generaţia din ziua de azi, jucătorii mai au şi alte capricii şi mai mofturoşi. Îmi amintesc că am jucat la Glasgow cu Rangers şi prin min. 30 a fost acel accident cu Graeme Souness, cred că a fost al 3-lea sau al 4-lea accident din istoria fotbalului, mi-a spart ganglionii, mi-a scos lichidul limfatic cu seringa la pauză, mi-a pus bandaj, îmi era piciorul amorţit şi am jucat tot meciul. După meci s-a umflat la loc şi a doua zi m-am operat la Bucureşti”, a declarat Iosif Rotariu la Telekom Sport.

Mascherano pleacă de la FC Barcelona

Argentinianul Javier Mascherano, în vîrstă de 33 de ani, care a anunţat că acesta este ultimul sezon pentru el la FC Barcelona, va pleca la formaţia chineză Hebei Fortune, anunţă El Mundo Deportivo. La echipa chineză mai joacă şi Ezequiel Lavezzi, formaţia fiind antrenată de chilianul Manuel Pellegrini. Mascherano are contract până în iunie 2019, dar vrea să plece de la echipa spaniolă, deoarece doreşte să fie folosit mai mult.Potrivit presei catalane, Mascherano va rămâne la FC Barcelona pînă se va reface Samuel Umtiti, accidentat la 2 decembrie. Argentinianul joacă la FC Barcelona din 2010. El a cîştigat cu echipa catalană 17 trofee, între care se numără şi Liga Campionilor (2011, 2015).

Victorie pentru Steaua în Liga Campionilor la polo!

După patru înfrîngeri consecutive suferite în Liga Campionilor, Steaua Bucureşti a cîştigat marţi seară primele puncte în grupa B, după ce s-a impus la limită în faţa spaniolilor de la CN Sabadell, scor 11-10 (3-0, 4-4, 1-3, 3-3). Cei mai buni marcatori de la Steaua au fost Ivan Buljubasici şi Mihnea Gheorghe, cu câte trei reuşite, celelalte goluri fiind reuşite de Nikola Murisici (2), Mihnea Chioveanu (1), Adrian Delgado (1) şi Dorde Filipovici (1). Elevii lui Andrei Iosep se află pe locul 7, cu 3 puncte acumulate în 5 runde, fiind penultimii în ierarhia grupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *