EURO 2020. A avut loc tragerea la sorți a grupelor

EURO 2020. A avut loc tragerea la sorți a grupelor

Tragerea la sorţi a grupelor pentru turneul final Euro 2020 a avut loc aseară, la Bucureşti. România va juca în grupa C, alături de Olanda, Ucraina şi Austria dacă va trece de cele două meciuri din playoff-ul Ligii Naţiunilor. România va organiza 3 meciuri din faza grupelor Campionatului European 2020, plus o partidă din optimile competiţiei.

În cazul în care România se califică la EURO 2020, va juca pe teren propriu două din meciurile grupei C, cu Austria și Ucraina, urmând ca meciul cu Olanda să se dispute la Amsterdam.
”Prima șansă o are Olanda, după care a doua este Ucraina. Am vorbit cu Shevchenko și mi-a spus că au un moral bun și nu le e frică de nimeni, în acest moment. Toate gândurile mele merg spre meciul cu Islanda. Degeaba vorbim de turneul final dacă nu trecem de Islanda”, a spus selecționerul României, Mirel Rădoi după tragerea la sorți.

Componenţa celor 6 grupe la EURO 2020:

Grupa A: Italia, Elveţia, Turcia,Ţara Galilor
Grupa B: Belgia, Rusia, Danemarca, Finlanda
Grupa C: Olanda, Ucraina, Austria, România (dacă se califică) Georgia, Macedonia de Nord,Kosovo sau Belarus (în caz că România nu se califică)
Grupa D: Anglia, Croaţia, Cehia, (Scoţia, Israel, Norvegia, Serbia)
Grupa E: Spania, Polonia, Suedia (Bosnia Herţegovina, Slovacia, Irlanda sau Irlanda de nord)
Grupa F: Germania, Franţa, Portugalia, (Islanda, Bulgaria, Ungaria)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *