Dunărea Călărași: Cristian Pustai a recunoscut superioritatea arădenilor / UTA Arad – Dunărea Călărași, 3 – 0

Dunărea Călărași: Cristian Pustai

UTA Arad a câştigat clar, cu 3-0, sâmbătă, în faţa Dunării Călăraşi. Cristian Bustea şi dubla lui Valentin Buhăcianu au asigurat victoria clară a „Bătrânei Doamne, echipă antrenată de braşoveanul Laszlo Balint.

„Victorie foarte mare. Băieţii, din punct de vedere al atitudinii, au reacţionat extraordinar. Nu am arătat aşa cum mi-am dorit eu, dar este normal, este primul meci. Am avut şi momente în care am avut iniţiativa şi cred că de la început până la sfârşit s-a văzut că UTA este echipa care a meritat cele 3 puncte. Mă bucur foarte mult că am obţinut o victorie fără gol primit pentru că este foarte important să avem şi un echilibru defensiv. Am câştigat în prima etapă şi chiar dacă în am făcut-o în faţa unei foste prim-divizionare, nu e un argument să ne gândim la promovare”, a precizat Balint. La UTA, portarul braşovean Florin Iacob a fost integralist şi a avut o evoluţie apreciată.

De cealaltă parte, profesorul Cristian Pustai a recunoscut superioritatea arădenilor în acest meci.

„Ştiam că este foarte greu, pentru că UTA este una dintre echipele care s-a organizat cel mai repede în acest interval, de la terminarea campionatului trecut până la începerea acestuia. Au fost mai buni, îi felicit, le urez succes în continuare. Noi am suferit la construcţia jocului, am ieşit greu din apărare, iar în atac am avut câteva situaţii pe care nu le-am fructificat. Am primit şi uşor nişte goluri. Ştiam că în momentul în care încep cu construcţie, mingea va ajunge pe colţul lung, dar se fac greşeli”, a spus Pustai.

Urmează o altă deplasare pentru trupa lui Cristian Pustai, la Constanța cu Farul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *