Bourceanu de la FCSB a ajuns la Dunărea Călăraşi 

Bourceanu de la FCSB a ajuns la Dunărea Călăraşi

După ce n-a ajuns la un acord cu Poli Iaşi, Alexandru Bourceanu, este aproape de a semna cu Dunărea Călăraşi. Fostul căpitan al celor de la FCSB pare că a fost convins să semneze cu nou-promovata din Călăraşi. De luni, Bourceanu s-a alăturat antrenamentelor conduse de Dan Alexa. Agentul fotbalistului, Anamaria Prodan, l-a propus la începutul acestei perioade de transferuri şi la Poli Iaşi, însă negocierile nu s-au concretizat.

Alibec stă o etapă
Comisia de Disciplină a FRF a dictat ieri sancţiunile pentru abaterile comise în weekend în Liga 1. Denis Alibec (Astra) a primit o etapă de suspendare, în timp ce Bahamboula (Astra) şi Donkor (U Craiova) vor sta pe margine trei, respectiv două jocuri. Ultimii doi au primit şi cîte o amendă usturătoare din partea FRF.

VAR în Champions League
UEFA este pregătită să implementeze tehnologia VAR (n.r. tehnologia de asistenţă video) încă din acest sezon al Ligii Campionilor. Potrivit The Times, funcţia ar urma să fie folosită în faza sferturilor de finală.VAR-ul a fost utilizat la Campionatul Mondial, iar sprijinul adus arbitrilor pare că i-a făcut pe oficialii UEFA să ia în calcul folosirea acestuia în actuala ediţie a Champions League. Conform The Times, UEFA a analizat şi posibilitatea folosirii tehnologiei din faza grupelor, dar a ajuns la concluzia că, pentru acest lucru, ar avea nevoie de un număr mult prea mare de oficiali, care să asiste la fiecare partidă. Astfel, s-a decis ca VAR să fie folosit în faza sferturilor, când va avea loc un singur meci pe seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *