„A început campania murdară“, spune Ionuţ Lupescu, care se aşteaptă şi la alte atacuri din partea actualului şef al FRF

„A început campania murdară“, spune Ionuţ Lupescu, care se aşteaptă şi la alte atacuri din partea actualului şef al FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declanşat un atac către Ionuţ Lupescu, adversarul său de la alegerile pentru şefia FRF, programate pe 18 aprilie. Burleanu susţine pe propriu blog că Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au folosit firme deţinute de Sandu sau de rudele acestuia, care prestau anumite servicii de tipul „servicii cazare” sau “bilete avion”, fără informaţii punctuale, fără cantităţi, dar cu toate acestea erau acceptate la plată. Cum să nu fi fost dacă acţionarii VISIT SRL erau chiar preşedintele Mircea Sandu şi fiul său, Dan Mircea Sandu? Cum să nu fi fost cînd firma lui Mircea Sandu factura fix biletele de avion pentru… preşedintele Mircea Sandu”, punctează Burleanu, care îl acuză pe contracandidatul său, Ionuţ Lupescu, care a fost director în cadrul FRF în perioada 2005-2011, că nu a făcut nimic pentru a stopa aceste cheltuieli.

„Acuzaţii mincinoase şi puţine realizări“

Lupescu a răspuns printr-un text publicat pe pagina sa de facebook. „Iată că a început campania murdară de care vă anunţam zilele trecute. Este unica modalitate a actualei administraţii a FRF de a conduce fotbalul: multe acuzaţii min-cinoase şi puţine realizări. Nimic nu poate compensa însă lipsa rezultatelor, nimic nu poate acoperi această realitate. Una peste alta, este foarte interesant că preşedintele FRF a aşteptat patru ani pînă să descopere atîtea atrocităţi comise de către mine. Vă promit că, în cazul meu, nu va dura atît timp, iar lucrurile pe care le voi descoperi vor lua calea normală a justiţiei. Aşa este normal şi aşa trebuia să procedeze şi preşedintele FRF, dacă avea suspiciuni de asemenea natură. Tot la justiţie probabil voi apela în cazul însăilărilor ilogice făcute de actualul preşedinte al FRF. Sînt convins că ultimul atac al încă pre-şedintelui FRF va fi urmat şi de altele. Ele sînt consecinţa temerilor din ce în ce mai mari că vor pierde alegerile, după ce din ce în ce mai mulţi membri afiliaţi îmi acordă susţinerea lor“, a scris Lupescu, pe pagina sa de facebook.

Burleanu, Coldea şi Maior…

La 4 ani de la alegerile FRF, cîştigate de Răzvan Burleanu, Dan Andronic, jurnalist EVZ, a rememorat un dialog care ar fi avut loc în biroul fostului şef SRI George Maior în 2014. Andronic susţine că, înaintea alegerilor FRF din 2014, a asistat la un dialog purtat între George Maior, şeful SRI de la acea vreme, în prezent ambasador al României în SUA, şi generalul Florian Coldea, care era adjunctul şefului SRI. Cei doi ar fi stabilit atunci viitorul cîştigător al postului de preşedinte al Federaţiei.
Potrivit lui Andronic, Coldea i-ar fi spus lui Maior că Răzvan Burleanu va cîştiga pe 4 martie 2014: „Băi, nu vă băgaţi şi aici! Ce căutaţi voi în fotbal, ce vă interesează cine cîştigă? Bineînţeles că o să cîştige Burleanu“, ar fi spus Maior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *