Sfaturi utile ca să scapi de burtă

Sfaturi utile ca să scapi de burtă

Pentru a avea un abdomen plat ai nevoie de o alimentaţie sănătoasă şi variată. Caută să consumi alimente din toate grupele şi să le eviţi pe cele care te balonează. Ovăzul este un bun aliat, prin conţinutul de fibre, la fel şi crudităţile, dar fără exagerări, pentru că te pot balona. Zaharurile lente (glucidele complexe), consumate moderat, nu trebuie ocolite. Nu consuma în exces materii grase şi alimentaţia va fi cea potrivită. Mănâncă mai multe mese pe zi, 6 sau chiar 8. Repartizând alimentaţia zilnică într-un număr mai mare de mese organismul tău va consuma caloriile şi vei pierde din grăsime. Mâncând mai puţin la o masă te vei simţi mai uşor, mai dinamic. Încearcă să ai 6 mese pe zi, cum ar fi: 7,30 – 10 -12 -16 -19 -22.

Dieteticienii ne recomandă să înlocuim cafeaua, care ne însoţeşte când suntem stresaţi, cu ceaiuri de plante pregătite de tine. Consumă mai multe proteine care luptă împotriva retenţiei de apă şi îţi oferă sentimentul de saţietate. Toate acestea te vor ajuta să scapi de colăceii de la nivelul abdomenului.
Întăreşte-ţi musculatura abdominală. Poţi să fi slabă, dar să ai burtă, fiindcă musculatura abdominală nu este tonifiată. Mişcarea nu este bună numai pentru siluetă, ci şi pentru sănătate. Practică un sport care arde caloriile şi activează metabolismul. Săritul corzii este excelent. Arzi calorii şi îţi tonifici muşchii fără să crească în volum. Săritul tonifică şi ţesuturile şi te ajută să combaţi celulita. Sportul s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *