Băutura care scade grăsimea abdominală, tensiunea și te scapă de alte boli de inimă

Băutura care scade grăsimea abdominală, scade tensiunea și te scapă de alte boli de inimă

Milioane de oameni se luptă cu excesul ponderal şi, în fiecare zi, o nouă metodă de topire a grăsimii apare. Detoxifierea organismului este foarte importantă, întrucît el are nevoie să scape de reziduuri. Dacă aveţi grăsime abdominală, înseamnă că vă luptaţi cu diabetul, tensiunea sau altă boală de inimă. Un studiu recent al cercetătorilor englezi arată că primul semn care indică diabetul de tip 2 este excesul de grăsime abdominală. Această băutură este delicioasă şi vă ajută să ardeţi grăsimile în timp ce dormiţi.

Cum se prepară
Pentru ca această băutură să fie şi eficientă, acompaniaţi-o şi cu mişcare săptămânală. Măcar plimbare simplă în natură sau mers cu bicicleta, cel puţin de două ori pe săptămînă.

Aveți nevoie de: 1 castravete, 1 lămîie, o legătură de pătrunjel, 1 linguriţă de ghimbir ras şi 1/3 cană cu apă.

Castravetele nu conţine grăsimi. În 100 de grame de castraveţi sînt doar zece calorii.
În diabet, coaja castraveţilor stimulează pancreasul să producă insulina şi echilibrează glicemia. Castraveţii spală rinichii de sărurile depuse, prevenind astfel formarea calculilor. Castraveţii conţin cea mai pură apă, fibre alimentare şi un număr foarte mic de calorii, ceea ce ii recomandă ca unul dintre cele mai bune alimente pentru slăbit. Consumul regulat de castraveţi cu tot cu coajă ajută la slăbit prin eliminarea apei suplimentare din ţesuturi.

Toate ingredientele trebuie amestecate în blender, după care beţi sucul. Aveţi grijă să îl beţi proaspăt, înainte de culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *