Atenție! Evitaţi aceste alimente din supermarketuri

Atenție! Evitaţi aceste alimente din supermarketuri

Cu toţii ştim că, în ultimii ani, în majoritatea supermarketuri au ajuns din ce în ce mai multe alimente importate. Productia de alimente la nivel naţional este suficientă pentru a acoperi complet nevoile noastre, dar motivul pentru care se întîmpla asta se datorează preţului redus al acestor alimente. Vom prezenta în continuare cîteva dintre cele mai des întîlnite alimente importate şi care au un efect periculos asupra sănătăţii noastre:

Peşte Tilapia
Mai mult de 80% din peştele tilapian este chinez. Acest peşte mănîncă orice poate găsi, inclusiv orice găsit în apele poluate din China, ceea ce poate fi extrem de dăunător.

Peştele cod
Statele Unite importa jumătate din peştele cod pe care îl consumă din China. Există mari probleme legate de hrănirea acestui peşte în China, precum şi probleme legate de poluarea apei.

Pui
Vînzarea de pui chinezesc este aprobată în America, însă ştim cu toţii că China este ţara care, foarte des, are probleme cu gripa aviară şi cu otrăvirea alimentară. De asemenea, cercetările arată ca puii sînt crescuţi in condiţii catastrofale.

Sucul de mere
China exportă aproximativ 50% din producţia de suc de mere. Aceasta ţară este cunoscută pentru utilizarea unui numar foarte mare de ingrediente periculoase în procesul de producţie alimentară, aici incluzînd chiar şi pesticide interzise.

Usturoiul
Chinezii folosesc mult prea multe pesticide nesigure, cum ar fi bromura de metil, în producerea de alimente. Ar trebui să ştim acest lucru, deoarece mai mult de 30% din usturoiul prezent în supermarketurile noastre este importat din China.

Orez
Chinezii sînt cunoscuţi pentru producţia de orez fals, obţinut din răşina şi cartofi. Acest tip de orez poate fi recunoscut uşor deoarece rămîne tare după fierbere.

Sare industrială
Exista mari şanse ca în bucătăria ta să se afle sare industrială, deoarece China foloseste această sare ca sare de masă. Acest tip de sare poate provoca atac de cord, hipertensiune arterială şi alte afecţiuni cardiovasculare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *