USR şi PLUS au început strângerea de semnături pentru europarlamentare

USR şi PLUS au început strângerea de semnături pentru europarlamentare

Alianţa 2020, formată din Uniunea Salvaţi România şi PLUS, a început luni, o campanie de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, prin care vrea să obţină 300.000 de semnături de la cetăţeni pentru susţinerea candidaţilor Alianţei. „Avem cinci săptămâni pentru a strânge peste 300.000 de semnături. Alianţa 2020, USR – PLUS, construieşte alternativa care în 2020 va duce această alianţă, aceşti oameni şi aceşti cetăţeni la guvernarea României, la normalitate şi spre Europa. (…) Este cea mai bună listă de europarlamentari pe care România a avut-o de când sunt alegeri pentru Europarlament în România şi suntem mândri să spunem asta“, a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

Barna a arătat că România are nevoie de normalitate, de un drum european şi pentru prima dată românii au ocazia să voteze „binele“. El a precizat că USR şi PLUS adună semnăturile în stradă alături de cetăţeni şi a spus că cele două formaţiuni doresc să treacă de cele 200.000 de semnături necesare. „Începem astăzi un drum care se va sfârşi cu o majoritate parlamentară în anul 2020. Tot ce se va întâmpla de astăzi până la sfârşitul anului 2020 e parte a unui proces integrat prin care o să demonstrăm românilor că există o adevărată alternativă politică în România, că există o ofertă politică de oameni tineri, de oameni competenţi, de oameni care sunt capabili să-şi asume guvernarea mâine, dacă e nevoie, pentru că ştiu ce este de făcut şi vom începe acest lucru cu recâştigarea demnităţii României la nivel european“, a declarat, la rândul său, fostul premier Dacian Cioloş.
În opinia sa, România are tot ce trebuie pentru a dovedi că poate să fie una dintre primele 10 ţări din Uniunea Europeană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *