PSD, pe locul 3 în propriile sondaje

PSD

Marius Pieleanu (Avangarde) a prezentat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, concluziile sondajului intern. Potrivit rezultatelor prezentate , pe primul loc în opţiunile electoratului s-ar afla PNL cu 31%, pe locul doi USR-PLUS cu 28% şi abia pe locul trei PSD, cu 26%.

Surse politice au precizat că, la un scor de 26% pentru PSD, numai cu mobilizarea tuturor filialelor şi a liderilor din teritoriu, partidul ar putea ajunge în turul doi, la alegerile prezidenţiale. Pieleanu a prezentat şi cifre. Partenerii de la ALDE ar avea, în sondaj, 5%, la limita pragului electoral în timp ce Pro România ar avea 3%, înainte de prezidenţiale.
”Am recuperat ceva din electoratul Pro România dar mai avem aproximativ 800 de mii de votanți PSD care nu au votat la europarlamentare și trebuie să îi recuperăm. În mod tradițional votează PSD, dar vin din alte zone ideologice. Avem siguranța că doamna Dăncilă va fi în turul doi dacă fiecare va trage pentru candidatul PSD. Condiția e să obțină scorul pe care astazi sondajele îl dau pentru PSD – 26%”, le-a explicat sociologul membrilor PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *