Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu renunţă la suspendarea lui Iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu renunţă la suspendarea lui Iohannis

,,Nu e o victorie pentru nimeni revocarea lui Kovesi“, spune preşedintele PSD Liviu Dragnea care a mai declarat că discuţia despre suspendarea preşedintelui Iohannis va continua. El spune că revocarea Laurei Codruţa Kovesi este o măsură mică din ceea ce trebuie să se întîmple în perioada următoare.

„Nu e o victorie pentru nimeni revocarea. Este o măsură mică ce trebuie să se întîmple în perioada următoare. Faptul că noi convieţuim cu un sistem ocult, ce bucurie să fie? Bucurie va fi cînd ţara se va elibera”, a declarat Liviu Dragnea. Întrebat ce opinie are despre faptul că anunţul privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi a fost făcut de purtătorul de cuvînt al Preşedinţiei, nu de Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus luni că ar fi trebuit să iasă public şeful statului.
,,Nu e un demers în joacă, dar din păcate preşedintele arată demult că nu respectă Constituţia, nu-şi respectă atribuţiile, nu mai are puterea să fie un preşedinte deasupra partidelor, fără interese partinice, care să fie un mediator între puterile statului”, a mai spus Liviu Dragnea.

Acesta a declarat că discuţia stabilită pentru azi a fost amînată, dar „nu am închis-o”. „Eu cred că decizia a fost luată pentru că dacă voia să ia această decizie de la început nu îl oprea nimeni. Nici copiii de grădiniţă nu l-au crezut că ai nevoie de 30 de zile ca să citeşti decizia CCR. Nici nu trebuia să citeşti toată motivarea. Din secunda a doua cînd s-a publicat decizia CCR în MO, preşedintele a încălcat Constituţia. Din moment ce n-a făcut-o cînd era firesc să o facă, înseamnă că s-a întîmplat ceva pe parcurs”, a mai spus preşedintele PSD. Dragnea a vorbit şi despre noua numire la DNA, atribut ce revine în sarcina ministrului Justiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *