Premierul Tudose nu exclude schimbări în rândul miniştrilor

Premierul Tudose nu exclude schimbări în rândul miniştrilor

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, duminică, la un post tv, că nu exclude posibilitarea unor schimbări în echipa guvernamentală, precizând că funcţiile din Guvern sînt temporare.
Întrebat dacă nu exclude posibilitatea unor schimbări în rândul miniştrilor, Mihai Tudose a răspuns: ”Nu excludem nimic. Nici eu, nici colegii mei nu sîntem pe vecie aici. Nu am amintiri cu ieşire la pensie din Guvern. Sunt funcţii temporare unde trebuie să ne facem toţi datoria cât putem de bine.”

Pe de altă parte, Tudose a evitat să avanseze data unei eventuale remanieri. ”Cînd va fi cazul, veţi afla”, a spus premierul. Invitat să explice motivele pentru care mai ceartă unii dintre miniştri în şedinţele de Guvern, Tudose a respins că asta ar arăta duritate în raport cu ceilalţi membri ai Guvernului.
”Eu am fost crescut să nu mă prefac că nu văd anumite lucruri. Dacă asta este duritate, ok… Eu consider că este normalitate: să spunem când e bine ce e bine şi să sunem când e rău ce e rău. Să lăudăm cînd e de lăudat şi să tragem semnalele de alarmă atunci când sunt de tras”, a mai spus Mihai Tudose.
Ultimul ministru certat de către Tudose a fost Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, la şedinţa de Guvern de vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *