Politică/ PNL/ Ludovic Orban se va întâlni cu Angela Merkel

Politică/ PNL/ Ludovic Orban se va întâlni cu Angela Merkel

Liderul PNL, Ludovic Orban, se va întîlni luni cu președintele Uniunii Creștin-Democrate (CDU), cancelarul Angela Merkel, în cadrul unei vizite pe care o face în Germania, alături purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureșan, devenit recent membru al formațiunii liberale.

Orban face o vizită oficială în Germania, în perioada 13 – 16 mai, alături de o delegație a Partidului Național Liberal din care mai fac parte secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, vicepreședinții PNL Vlad Nistor și Cristian Bușoi și europarlamentarul PNL, Daniel Buda.

Marți, președintele PNL se va întîlni, la ora 14.30, cu președintele Konrad-Adenauer-Stiftung, Norbert Lammert, fost președinte al Bundestag, precum și cu secretarul general adjunct, Gerhard Wahlers, director al Departamentului pentru cooperare europeană și internațională al Konrad-Adenauer-Stiftung.

Potrivit unui comunicat de presă al PNL, liberalii vor avea întrevederi și cu reprezentanți ai mediului de afaceri german, reprezentanți ai guvernului federal pe probleme de energie și ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar și cu românii din Diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *