Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu va fi citită duminică la ora 16:30

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu va fi citită duminică la ora 16:30

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu va fi citită duminică în plenul Parlamentului, la ora 16.30, a anunţat, vineri seara, Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senat.
”Am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică, ora 16.30, în plenul Parlamentului, unde se va citi moţiunea de cenzură. Programul este: 15.00 şedinţe grup PSD-ALDE, 16.00 – şedinţa Birourilor Permanente Reunite, la 16.30 va citită moţiunea de cenzură citită. Nu putem să aşteptăm, asistăm impasibili la ce se întâmplă, e normal ca Parlamentul să reaţioneze, să repunem în ordinea normală a lucrurilor. E un mod ilegal, neconstituţional de acaparare a puterii guvernamentale. Citim moţiunea de cenzură duminică, în termen cel mai scurt”, a declarat Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senat.

Iniţial, Liviu Dragnea a anunţat că moţiunea de cenzură va fi citită luni şi votată în cursul zilei de miercuri. Legat de susţinerea pe care o caută la alte partide şi în special discuţiile cu UDMR, Fifor a precizat doar că acestea sînt purtate de conducererea PSD, fără a da alte detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *