Dragnea, despre remaniere: “Vor fi şi nişte dezamăgiri, şi nişte surprize”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, aseară, că remanierea care va avea loc este „importantă” pentru că trebuie să ţină seama de obligaţiile şi provocările pe care le va avea România în perioada următoare şi trebuie cîntărită orice propunere de înlocuire. Dragnea afirmă că acesta este motivul pentru care s-a amînat şedinţa Comitetului Executiv Naţional, apreciind că orice altceva este „can-can”.

„Am văzut foarte multe informaţii, am văzut foarte multe păreri, am văzut multe analize, chiar acţiuni ale unor colegi de-ai mei din PSD. Unii colegi din Guvern care şi-au comandat sondaje proprii pe tot felul de reţele de socializare, care şi-au comandat susţineri destul de înălţătoare din partea unora sau altora. Unii supăraţi, alţii vorbind de negocieri, alţii dînd ca sigur că sînt tensiuni în PSD. Nu e vorba despre asta“, a declarat Liviu Dragnea marţi seară, întrebat despre amînarea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Liviu Dragnea

Liderul PSD a afirmat că premierul Viorica Dăncilă a făcut o evaluare a miniştrilor, ţinînd cont de multe criterii. „Avînd în vedere şi cele venite de la colegii din partid, acel grup de nouă magnifici – glumesc sînt colegi la care chiar ţin – mi-a arătat că are deja un punct de vedere finalizat în ceea ce priveşte membrii din actualul guvern care ar trebui să nu mai continue şi că în perioada următoare urmează să-şi contureze variantele de înlocuire pentru aceşti colegi”, a mai spus Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a făcut evaluarea miniştrilor şi urmează să o prezinte în Comitetul Executiv al PSD, pentru care nu s-a stabilit încă data la care va fi convocat. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a mai declarat că premierul Viorica Dăncilă i-a prezentat deja – chiar duminică, de ziua lui de naştere – evaluarea, urmînd ca în perioada următoare să stabilească şi „variantele de înlocuire a acestor colegi”. Potrivit lui Dragnea, din discuţia cu prim-ministrul a înţeles că vor fi şi „dezamăgiri”, dar şi „surprize”, scrie Hotnews. „Am avut discuţii în acest weekend, chiar duminică, de ziua mea. Mi-a arătat că are deja un punct de vedere… (n.r. – despre cine va fi remaniat). Iar în următoarea perioadă lucrează să îşi contureze care sînt variantele de înlocuire a acestor colegi…Din ce mi-a spus doamna premier, or să fie şi nişte dezamăgiri, şi nişte surprize (…) Am stat de vorbă despre fiecare în parte”, declară Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *