Dragnea anunță data referendumului pentru redefinirea familiei

Dragnea anunță data referendumului pentru redefinirea familiei

Liviu Dragnea a anunțat, după întrevederea cu premierul Irlandei, că referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau în prima duminică a lui octombrie.

„La începutul lunii septembrie, sigur o să discutăm în coaliție, cu colegii din Senat și din partid, dar cred că în prima săptămînă a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru declanșarea referendumului pentru modificarea Constituției, în sensul dorit de cei 3 milioane de cetățeni care au semnat acea inițiativă.

Și referendumul poate fi organizat în ultima duminică din septembrie sau prima duminică din octombrie. Trebuie să avem o discuție și cu Guvernul și vom avea, în perioada următoare, pentru că oricum se va organiza referendumul și trebuie să prindem la rectificare bani în buget, pentru a putea organiza referendumul.

Deci, 30 septembrie sau prima duminică din octombrie. Nu e obligatoriu să fie duminică și nu e obligatoriu să fie doar o zi”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *