O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) organizează astăzi o nouă extragere pentru selecţia celor 100 de cîştigători la Loteria bonurilor fiscale emise în perioada 1 – 30 noiembrie 2017.

Conform MFP, fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, iar selecţia cîştigătorilor va fi realizată în două etape.

Duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor cîştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri cîştigătoare.

Extragerea din prima etapă de selecţie a cîştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începînd cu ora 19.45.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare vor putea fi depuse începînd cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor cîştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor cîştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

În cazul realizării celei de-a două etape de selecţie, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul cîştigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal cîştigător. Pentru aflarea celorlalţi cîştigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind cîştigător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *