Primele rețineri în cazul violenţelor de vineri seara din Piaţa Victoriei

Primele rețineri în cazul violenţelor de vineri seara din Piaţa Victoriei

În urma audierilor după violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei, procurorii au dispus, sîmbătă noapte, reţinerea a doi bărbaţi. Niciunul dintre ei nu este însă cel care a furat pistolul din dotarea tinerei jandarm bătute. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, sînt acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte care ar fi fost săvîrşite la mitingul de vineri seară, din Piaţa Victoriei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cei doi urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările în cauză continuă.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri au audiat, pînă în prezent, aproape 20 de persoane în legătură cu violenţele de la protestul de vineri, informează Poliţia Capitalei. În paralel, au fost analizate înregistrarile realizate de mass media, cu scopul stabilirii identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a faptelor lor, arată Poliţia Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *