Jandarmii călărășeni – prietenii pădurilor din România

Jandarmii călărășeni – prietenii pădurilor din România

Vineri, 08 decembrie a.c., între orele 08.00-16.00, voluntari jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au participat la campania de împădurire, denumită ”Prietenii pădurilor din România”.

Acest demers bazat pe voluntariat s-a desfăşurat la nivelul județului Călărași, reprezentând o amplă acţiune de plantare puieţi și totodată un exercițiu de educație forestieră, prin care s-a promovat împădurirea suprafeţelor de teren şi protejarea mediului înconjurător.

Astfel, 34 de jandarmi au fost prezenţi în localitatățile Dragalina, Ștefan cel Mare, Fundulea și Parcul Dumbrava din Municipiul Călărași, pentru a-şi aduce aportul la concretizarea acestei iniţiative.

Oamenii legii, alături de organizatori şi ceilalţi voluntari, au plantat mii de puieţi, fiind conştienţi că protejarea şi conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.

Jandarmii călărășeni au mai participat şi în trecut la astfel de acţiuni voluntare şi vor fi prezenţi ori de câte ori vor fi demarate activităţi de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *