Jandarmii călărășeni în slujba comunității

Jandarmii călărăşeni

În perioada 11-12.08. a.c.,efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, Grupării Mobile Constanţa, I.S.U. Călărași și Direcției Poliția Locală Călărași, au fost angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate, astfel:
– sâmbătă 11.08, oamenii legii au asigurat măsurile de ordine publică la evenimentul cultural-artistic ce se desfășoară în municipiu, în perioada 11-15.08, Festivalul Internațional de Folclor ,, Hora Mare”;

– duminică 12.08, între orele 12.30-18.30, jandarmii călărășeni alături de efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa și lucrători ai Poliției Municipiului Călărași, I.S.U. Călărași și Direcției Poliția Locală Călărași au asigurat măsurile de ordine publică la meciul dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și U Craiova 1948 CS, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I .

De asemenea , au participat cu efective pentru asigurarea climatului de ordine publică la Festivalul International de Folclor ,,Hora Mare”.
Pe lângă misiunile pentru asigurarea siguranței spectatorilor, participanți la evenimentul sportiv, și a cetățenilor, participanți la evenimentul cultural-artistic, și a bunei desfășurări a acestor evenimente , jandarmii călărășeni au asigurat paza și protecția obiectivelor din competență și au acționat pe raza județului în cadrul echipelor de intervenție, patrulelor pedestre sau auto, în mod independent sau în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași , în scopul asigurării climatului de ordine publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *