Insula grecească Rhodos interzice toate nunțile străine după o fotografie a unui cuplu englez

Plaja Anthony Quinn-insula Rhodos

Un cuplu britanic a provocat reacții negative majore în Rhodos, prezentând o fotografie de nuntă lângă o mânăstire sacră grecească.

Matthew Lunn și soția sa Carly, din Birmingham, s-au căsătorit în Rhodos și au vrut să facă o fotografie amuzantă. În imagine, Carly poate fi văzută în genunchi în rochia ei de nuntă în fața lui Matthew, aparent mimând un act sexual. Însă bunicul lui Matthew nu a fost impresionat, spunând ziarului MailOnline că a fost “dezgustat”.
Fotografia a fost postată pe Facebook și a devenit rapid virală.
Insula grecească Rhodos interzice toate nunțile străine după o fotografie a unui cuplu englez.

Astfel, episcopul insulei a decis să interzică mai multe nunți străine la mănăstirea Sf. Pavel.

Giorgos Eleftheriou, președintele comunității Lindos de pe insulă, a declarat pentru The Times :
“Suntem greci și ne prețuim tradițiile și sfințenia locurilor noastre religioase. Nu putem permite ca acest comportament dezgustător să prevaleze.
Am sute de mirese care urmează să vină din Marea Britanie și din întreaga lume care mă roagă astăzi în lacrimi din cauza acestei decizii.
Rușine pentru cei doi, pentru daunele pe care le-au făcut. Ar fi făcut același lucru în patria lor, în fața unei capele britanice, a unui templu evreiesc, a unei moschei musulmane? Ar fi fost decapitați de musulmani!”
Ca rezultat al interzicerii nunților, sute de cupluri britanice au fost forțate să își anuleze căsătoriile planificate.
 
Aceasta nu este singura fotografie de nuntă care a devenit virală în ultimele luni, după ce un cuplu căsătorit a organizat o scenă în pădure, în care par să mimeze un act de sex oral pentru a sărbători nuaptea nunții.
Numele cuplului olandez nu au fost publicat niciodată. Fotografia de nuntă neobisnuita și controversată a devenit virală în Olanda și a adunat peste 27.000 de aprecieri.
Michel Klooster este fotograful responsabil pentru ceea ce ar putea fi cea mai bizară imagine de nuntă luată vreodată. El a spus că a avut deja trei solicitări ale altor cupluri care solicitau o imagine similară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *