Donald Trump: Fără Loteria vizelor

Donald Trump: Fără Loteria vizelor

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Uniunii, că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american, adăugînd că era capitulării economice s-a încheiat. Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nucleare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi rivali precum Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane, a afirmat Trump.
Preşedintele Trump a subliniat că, de când a fost ales, au fost create 2.4 milioane de noi locuri de muncă, adăugînd că, după ani de stagnare, au avut loc creşteri salariale.

”Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american. Acesta este momentul american. Dacă muncim din greu şi credem în noi, credem în America, atunci putem visa la orice. Împreună, putem obţine absolut orice”, a adăugat Trump.

Pe de altă parte, preşedintele SUA a trasat planul pentru reforma din domeniul imigraţiei şi a anunţat anularea programului Loteria vizelor.
Trump a afirmat că unul dintre pilonii care vor sta la baza reformei din domeniul imigraţiei vizează tocmai încetarea programului loteria vizelor.
”Trebuie să ne securizăm graniţele. Asta înseamnă să construim un zid la graniţa sudică şi să angajăm mai mulţi oameni pentru a asigura siguranţa comunităţilor noastre. Un alt pilon vizează încheierea loteriei vizelor, un program care oferă în mod aleatoriu cărţi verzi, fără să ţină cont de merite, îndemânare sau siguranţa poporului nostru. Este timpul să ne îndreptăm către un sistem de imigraţie bazat pe merit care admite oameni calificaţi, care doresc să muncească şi care vor iubi şi respecta ţara noastră”, a subliniat liderul de la Washington.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *