O nouă ediție de succes: Zilele Comunei Borcea

O nouă ediție de succes: Zilele Comunei Borcea

Primarul Aniel Nedelcu a organizat, pentru al 6-lea an consecutiv, Zilele comunei Borcea. Atmosfera de sărbătoare s-a simțit, din plin, în cele două zile de weekend, chiar și atunci când vremea a părut mai puțin favorabilă unei petreceri în aer liber. Nume cunoscute din muzica populară și ușoară au urcat pe scenă, lor alăturându-se micile vedete locale.

La cel mai important eveniment din an au fost prezenți și oaspeți de seamă, în plan politic. Președintele PNL, Ludovic Orban, președintele PNL, al organizației județene, Daniel Drăgulin, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, senatorul Răducu Filipescu, precum și alți membri ai partidului, au stat de vorbă cu locuitorii comunei, prezenți la sărbătoare.

Despre manifestarea care a adunat mii de locuitori, în aer liber, primarul Aniel Nedelcu a declarat:

“Am organizat Zilele comunei Borcea, așa cum facem în fiecare an, în preajma zilei de sărbătoare, a Sfintei Marii. Au fost două zile foarte frumoase, în care am sărbătorit hărnicia oamenilor din comună, care merită să lase, pentru puțin timp, rutina de zi cu zi, pentru a socializa și  petrece, alături de cei dragi, cu mici cu bere, așa cum îi stă românului bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *