Librăria Humanitas Cartea pe roți ajunge la Călărași. Vezi detalii

Librăria Humanitas Cartea pe roți ajunge la Călărași.

Vineri, 30 octombrie, Librăria Humanitas Cartea pe roți ajunge la Călărași, în fața Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” (strada 1 Decembrie 1918, nr.1). Sosirea  în oraș se leagă de împlinirea unui an de când biblioteca funcționează într-un nou sediu.
Sunteți așteptați, așadar, între orele 10:00 – 18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf!
„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.
Sunteți așteptați cu bucurie la întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale,cărți pentru copii și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *