Comunicat – Centrul Judetean de Cultură si Creatie Călărasi

Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi isi suspenda toate evenimentele programate

Centrul Judetean de Cultură si Creatie Călărasi a organizat în luna februarie procedură de achizitie pentru atribuirea acordurilor cadru/contractelor de prestări servicii de evenimente culturale, piese de teatru si spectacole.
Momentan nu s-au primit precizări de la guvern cu privire la reluarea evenimentelor, dar dorim să comunicăm călărăsenilor faptul că aceste evenimente momentan sunt suspendate, si în cazul posibilitătii reluării lor, le vom reprograma, având în vedere că există contracte care sunt încă în vigoare.
Datorită situatiei existente la nivel national si international cu privire la pandemia Covid 19, anul acesta nu vom mai putea organiza festivalurile Flori de Mai, Hora Mare si Chitara Dunării, chiar dacă din iunie se vor putea organiza evenimente în aer liber, întrucât organizarea unor festivaluri de asemenea amploare presupune o pregătire cu cel putin patru cinci luni înainte.
Ne dorim totusi să organizăm pentru călăreseni alte spectacole în aer liber, imediat ce situatia o va permite, în functie de bugetul alocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *