Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de jandarmii călărăşeni în acest weekend

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de jandarmii călărăşeni în acest weekend

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării Bâlciului anual din municipiul Oltenița, eveniment organizat de autoritățile locale în zona ”Târgul Obor” din localitate.
Astfel, jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului și în zona limitrofă acestuia, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravențională și penală.

Totodată, în zilele de 24 și 25 august, jandarmii vor fi prezenți în localitatea Jegălia, jud. Călărași, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță a participanților la manifestările cultural artistice ce marchează Zilele Comunei.
Având în vedere că la aceste evenimente se estimează participarea unui public numeros, Jandarmeria Călărași face următoarele recomandări participanților: să nu depășească limitele decenței comportamentale; să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice; să evite implicarea în conflicte de orice natură; să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale; să semnaleze prompt forțelor de ordine publică orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *