Jandarmii călărășeni au în atenție siguranța participanților la evenimentele publice organizate în acest weekend

Jandarmii călărășeni au în atenție siguranța participanților la evenimentele publice organizate în acest weekend

Duminică, 11 august a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranță a persoanelor care vor participa la manifestarea cultural-artistică organizată de autorități pe platoul din fața Sălii ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație din municipiul Călărași.

De asemenea, în aceeași zi, jandarmii vor fi prezenți în comuna Independența, jud. Călărași, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță a participanților la evenimentele ce marchează Ziua localității.
Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Având în vedere că la aceste evenimente cultural-artistice se preconizează un public numeros, Jandarmeria Călărași face următoarele recomandări participanților: să adopte un comportament decent; să evite implicarea în conflicte de orice natură; să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.); să respecte indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în cazul în care au asistat, au cunoștință ori au fost victime ale unor fapte antisociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *