Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, în această seară, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva. Primele informaţii arată o moarte naturală, în somn. Cristina Ţopescu a vorbit ultima oară la telefon pe 23 decembrie 2019, iar ultima postare pe Facebook a avut-o pe 27 decembrie.

Cristina Ţopescu era fata celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu, decedat pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, Cristina Țopescu a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe televiziuni din România, fiind o apreciată prezentatoare.

Surse din anchetă spun că echipajul de la Ambulanță care a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari a găsit-o pe Cristina Țopescu moartă în pat. Era îmbrăcată în haine de noapte, mai spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin nu vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare TV să fi murit în somn. Surse din ancheta mai dau un detaiu sfâșietor. Animalele de companie ale Cristinei au fost și ele găsite moarte în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *