Conducerea Consiliului Județean Călărași nemulțumită de Inspectoratul Județean de Poliție Călărași privind organizarea Sărbătorii Bobotozei

Conducerea Consiliului Județean Călărași nemulțumită de Inspectoratul Județean de Poliție Călărași privind organizarea Sărbătorii Bobotozei

Consiliul Județean Călărași trage un semnal de alarmă asupra implicării negative a Inspectoratului Județean de Poliție Călărași în organizarea Sărbătorii Bobotozei de sâmbătă, 6 ianuarie 2018.

Activitățile legate de prezența cailor și a atelajelor hipo au fost interzise din motive ce țin de siguranța cetățenilor, spune IPJ Călărași. Astfel că, tradiționalul Botez al Cailor, obicei popular desfășurat an de an de comunitate, nu a mai avut loc în municipiul Călărași.

Consiliul Județean Călărași este solidar cu călărașenii care și-au manifestat nemulțumirea față de acest eveniment nefericit și cere public o implicare mai activă a Inspectoratului Județean de Poliție în acele acțiuni care constituie adevăratele pericole publice.

IPJ are misiunea de a prinde infractorii, de a preveni spargerile de locuințe, de bijuterii, crimele, de a stopa raliurile de pe drumurile publice.

Inspectoratul Județean de Poliție nu blochează tradițiile!

Ceea ce s-a întâmplat în municipiul Călărași în ziua de Bobotează este o situație fără precedent.

Totodată, felicităm primarii localităților județului nostru care au prins în programul de Bobotează și Botezul Cailor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *