Călărași/ Târgul de toamnă – ediția 2018 se va desfășura în perioada 01-08 septembrie

Târgul de toamnă – ediția 2018 se va desfășura în perioada 01-08 septembrie

Ca în fiecare an, sunteți așteptați să participați la Târgul de toamnă, în locația binecunoscută de pe Prel. Dobrogei din municipiul Călărași, în perioada 01-08 septembrie 2018. Târgul de toamnă este organizat de Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Piețe Oboare.

Pe o suprafață de 17.000 de metri pătrați, vor fi deschise 16 unități de alimentație publică – terase, 7 unități de alimentație publică – gogoșerii/kurtos, 10 unități de alimentație publică – înghețată, sucuri, vată de zahăr, peste 100 de persoane juridice cu comerț mărfuri industriale (jucării, unelte, îmbrăcăminte, încălțăminte etc.) care vor opera în două zone-la intrare în târg pe Prel. Dobrogei și în interior pe aleile J și E, 3 societăți mari în sectorul de parc de distracții (în zona centrală târgului) și 5 societăți cu alte tipuri de activități în parcul de distracții, 5 producători de legume și fructe din zona Argeșului în locația binecunoscută și alți 5 producători de legume și fructe din județul Călărași în zona adiacentă Șoselei de Rocadă.

Serviciul Public Piețe Oboare estimează că în ultimii ani s-au înregistrat la fiecare ediție 50.000 de vizitatori și că încasările din acest an din taxe se vor ridica între 85.000 și 90.000 de lei.

Târgul de toamnă – ediția 2018 se va desfășura în perioada 01-08 septembrie

SPPO încă de la începutul lunii august a cerut sprijinul Instituția prefectului și Serviciilor deconcentrate (DSP, DSVSA, IJJ, IPJ, OPC, ISU) în vederea asigurării ordinii și disciplinei pe perioada desfășurării Târgului de toamnă ediția 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *